Maileg muizen, wie kent ze niet. Wat een heerlijk merk is het met prachtige poppen en mooie kleertjes. Onze meubeltjes en accessoires zijn goed geschikt voor de Maileg muizen. We willen je graag wat inspiratie geven.

Hier zie je grote zus als mama en kleine zus als kindje. Ze is net uit school en kletst met mama over hoe het was op school, terwijl mama thee voor hen beiden maakt.

Heerlijk om de dagelijkse gebeurtenissen na te kunnen spelen in het poppenhuis. Hierboven zie je het keukeneiland in 1:12 en hieronder een keuken 1:12 uit de categorie 'Stel je eigen keuken samen' waarbij je een keuken helemaal naar wens en smaak kunt laten maken. 1:12 is de mooiste maat voor de Maileg muizen.

In het spel worden situaties uit de echte wereld nagebootst. Bij jonge kinderen zullen dit simpele rollen zijn en is het spel nog heel speels.

Naarmate je kind ouder wordt zal je merken dat het gedetailleerder wordt. Een kind kan dan echt opgaan in het spel. Door steeds nieuwe accessoires toe te voegen aan het poppenhuis, houd je het rollenspel interessant.

Kinderen spelen vooral na wat past in hun belevingswereld. Dus kies meubeltjes en accessoires die kinderen herkennen uit hun eigen wereldje. Zo spelen kinderen graag het eten van een maaltijd uit. Dat is een gezellig moment met elkaar op de dag. Maar ook het naar bed brengen van de kindjes. Waarschijnlijk ga je tijdens dit spel jezelf terug horen :) Heerlijke momenten om te koesteren!

Voor de Maileg baby'tjes kan je het beste een ledikantje kiezen. De wiegjes zijn net wat te klein voor de muisjes. Jeanine van Little Sissy maakt de matrassen en dekentjes voor onze bedjes.

Grote zus en grote broer gebruiken wij als vader en moeder. Zij passen goed bij de 1:12 meubels. Door een rollenspel krijgt een kind de kans om indrukken en gevoelens te verwerken. Je kan er je angsten en boosheid in kwijt, maar ook plezier en blijdschap.

Om een kindje aan het spelen te krijgen is het goed om klein te beginnen. Zorg vooreen uitnodigend spel door een situatie klaar te zetten waar een kind nieuwsgierig door wordt.

Niets is zo leuk als samen met je kind spelen. Heerlijk samen voor het poppenhuis zitten of liggen en meegaan in het spel van je kind. Laat de fantasie maar lekker gaan, houdt het spontaan en laat je kind het spel bepalen. Je zal zien door te doen je kind vanzelf leiding gaat nemen in het spel.

We hopen dat onze meubeltjes en accessoires een mooie plaats mogen krijgen in het spel in jullie gezin.

© 2018 - 2024 Dollhous3Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel