Funky Jungalow! Onze moderne versie van een huis in Memphis Style.
Typisch voor deze stijl zijn de felle kleuren, geometrische patronen en een combinatie van verschillende kunstinvloeden. Speels, eclectisch en uitdagend.

Dit was ons eerste huis met werkende lampen. Dit geeft zo'n extra dimensie.
De gehele achterwand bestaat uit een (donkere) bakstenen muur. De extra lange wandplanken zorgen voor veel ruimte voor kunst en accessoires. Het kleed is gepuncht en de modulaire bank hebben we bewust in meerdere kleuren gemaakt.

De eetkamer heeft een wat zachtere look. Alle aandacht gaat naar het grote schilderij op de achterwand. Gemaakt op basis van een bestaande foto. Voor de stoelen is voor een felle kleur gekozen, koningsblauw. Voor de bruine tinten hebben we bewust voor drie verschillende kleuren gekozen, om er een dynamisch geheel van te maken. Het servies is gemaakt in verschillende transparante kleuren.

In de badkamer zie je veel terrazzo, dit werd in de jaren 50 veel gebruikt en is tegenwoordig weer helemaal hip. De bronze kleuren komen weer terug in de metalen accessoires. Speciaal voor dit huis hebben we staande wasbakken gemaakt en kranen met een geometrische vorm. De trolley is in deze ruimte uitermate geschikt voor het opbergen van spullen die je elke dag gebruikt. Het kleedje is weer zelf gepuncht.

In de tussenmuur hebben we opengebroken en er voor gekozen om een boog te gebruiken. Door de boog kom je in de slaapkamer.

In de slaapkamer zijn we helemaal losgegaan qua kleuren en patronen. De wanden hebben we rustig gehouden qua kleur. Alle kleuren uit het huis komen hier weer terug. Aan de rechterkant van de slaapkamer zit een make-up hoekje.

Durf jij het aan om helemaal los te gaan met kleur? Funky!

© 2018 - 2024 Dollhous3Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel