Hoi! Wat leuk dat je benieuwd bent naar het gezicht achter DollhouseDesign.

Ik ben Mirjam Muilwijk, getrouwd met Pim en moeder van 3 kinderen. Ik ben twee dagen in de week Specialist Hoogbegaafdheid in het basisonderwijs. Naast mijn 'gewone' werk run ik samen met mijn man DollhouseDesign. Om ons te ondersteunen bij onze werkzaamheden hebben we meerdere medewerkers in dienst.

Hoe het allemaal begon.
In oktober 2017 kocht ik een tweedehands poppenhuis voor de verjaardag van mijn 3 jarige dochter. Nadat mijn man voorstelde een 3D-printer te kopen, ben ik gaan leren deze te gebruiken. Het werd mijn hobby om allerlei meubels en accessoires die ik om mij heen zag in miniatuur te maken. Door het posten van foto's op Instagram wisten mensen mij te vinden en toen ging het heel snel. In oktober van 2018 werd mijn hobby mijn werk: DollhouseDesign was geboren.

Ontwerpen van nieuwe producten
Alle miniaturen zijn door mijzelf ontworpen en getekend. Dit doe ik met een 3D-tekenprogramma. Het ontwerpen van een nieuw product neemt veel tijd in beslag. Er worden meerdere prototypen gemaakt tot ik tevreden ben over het product. Heb je ideeën en zou je graag iets gemaakt zien worden? Laat dit weten via een e-mail. Let wel, dit kan soms een half jaar in beslag nemen. Het is mijn passie om creatief bezig te zijn en nieuwe producten te ontwerpen. Daarom lanceren we bij elke beurs nieuwe miniaturen. Check hier onze beurskalender.

Wil je niets missen? Volg DollhouseDesign op Instagram: @Dollhous3Design.

© 2018 - 2024 Dollhous3Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel